Canon с гордост съобщи, че пуска Canon PowerShot ZOOM, който е проектиран за бързо и лесно насочване и снимане и разполага с полезна каишка за ръка

Почуствайте момента. Уловете всички детайли. Приближете с този побиращ се в дланта 12 MP, Full HD фотоапарат. С един обектив с 100 mm и 400 mm1, както и цифрово усилен 800 mm, този дребен и напълно автоматичен PowerShot е перфектен за семейства, които обичат приключения на открито, дивата природа или любителско наблюдаване на птици.

Първият е PowerShot ZOOM – 12-мегапикселов Full HD фотоапарат с размер на дланта с възможност за мощно приближаване. Този малък напълно автоматичен PowerShot е идеален за семейства, които обичат приключенията на открито, любителите на фотографията на дивата природа и непринудените наблюдатели на птици. С компактния си дизайн, стабилизацията на изображението и USB зареждането, фотоапаратът е идеален за улавяне на спомени в момента, в който се случат, с лесни за споделяне резултати чрез приложението за връзка със смартфон - Canon Camera Connect.

Fomus

ОФИС


гр. София
кв. Слатина, ул. Корал, бл. 12- офис

fomus@fomus.com

МАГАЗИН


гр. София
бул. Витоша 4 (до Съдебната Палата)

fotosviat365@abv.bg

  Начало

За фирмата

Промоции

Новини и събития

Партньори

Контакти

ОНЛАЙН МАГАЗИН
https://fotosviat.bg

BGEN